NDËRTO RUTINEN TËNDE TË DUASH ... Të kujdesesh do të thotë

NDËRTO RUTINËN TËNDE TË DUASH ... Të kujdesesh do të thotë

Larës Shkumues Kundër Plakjes Paula’s Choice

€1.00

Krem Hidratues Sensitiv La Roche Posay

€1.00

2% BHA Eksfoljant i Lëngët Paula’s Choice

€1.00

Ndërto Rutinën Tënde

Jo të gjithë hapat janë të domosdoshëm për lëkurën tuaj. Zgjidhni produktet dhe rutinën më të përshtatshme me natyrën e lëkurës suaj.

KËSHILLA MBI
LËKURËN

keshille2

KËSHILLA MBI PRODUKTET

KËSHILLA MBI PËRBËRËSIT

PËRZGJEDHJA E PRODUKTEVE

Stafi i Le Cure është njohës i mirë i produkteve të kujdesit të lëkurës dhe të gjitha produktet e përfshira në gamën tonë janë të filtruara në bazë të përbërësve të studiuar nga ana shkencore, efektivitetit, filozofisë së markës, çmimit dhe nevojës së tregut shqiptar.

0
Your Cart is empty