Larës Fytyre

Këshilla

Shpjegimi i Produkteve

Larës Fytyre

Çdo regjim efektiv lëkure fillon me larësin ose pastruesin.

Qëllimi kryesor i larësit është të hiqni nga lëkura makeup-in, papastërtitë dhe yndyrën e tepërt, por ky hap fillestar për lëkurën gjithashtu ofron një mundësi për të përfituar nga përbërës specifikë, të cilët mund të përmirësojnë shëndetin dhe pamjen e përgjithshme të fytyrës suaj. Larësi ideal varet nga lloji i lëkurës suaj, e cila mund të ndryshojë nga stina në stinë dhe madje të luhatet edhe nga faktorët hormonalë ose mjedisorë (siç janë udhëtimet në një klimë të ndryshme nga vendbanimi).

Sapo të kuptoni llojin e lëkurës tuaj, është shumë më e lehtë të zgjidhni pastruesin e duhur të fytyrës – dhe në shumicën e rasteve gjithçka që duhet të bëni është të lexoni shishen.

Zakonisht larësit balsam apo vajor përshtaten me të gjitha lëkurat. Larësit krem janë të duhur për lëkura të thata dhe sensitive. Larësit me qumësht për ato normale, të thata, të ndjeshme dhe të kombinuara. Larësit xhel funksionojnë për ato normale, sensitive, të kombinuara dhe të yndyrshme. Larësit shkumues përshtaten me lëkura të kombinuara dhe të yndyrshme.

Përsëri këto janë përgjithësime, duhet të lexoni përbërësit e listuar në një produkt dhe më pas të vendosni nëse larësi është apo jo i përshtatshëm për lëkurën tuaj.

0
Your Cart is empty