Toner

Këshilla

Shpjegimi i Produkteve

Toner

Pse keni nevojë për një Toner?

Shtimi i një toneri është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ngjitur nivelin tjetër në rutinën e kujdesit për lëkurën.  Nëse në të kaluarën ata ishin të njohur për thithjen e lagështirës nga lëkura me tharje të alkoolit, e vërteta është se një tonifikues i mirë është i ngarkuar me antioksidantë, shërben për ripërtëritjen e lëkurës dhe ka përbërës plotësues që ushqejnë lëkurën. Tonerët e formuluar me përbërës të dobishëm mund të transformojnë mënyrën se si lëkura juaj duket dhe ndihet pas pastrimit. Një toner mund të sigurojë shpejt dhe rrënjësisht lëkurën me sasi të bollshme të antioksidantëve, agjentëve qetësues dhe përbërësve të rëndësishëm hidratues. Tonera të tillë tepër aromatikë janë një shkak i zakonshëm i reaksioneve negative në lëkurë.

Çfarë është Toneri?

 

Tonerët janë hidratues të lëngshëm, të cilët në të vërtetë përmirësojnë sipërfaqen e lëkurës, duke i dhënë asaj atë që nevojitet për tu dukur më e freskët, më e butë dhe e hidratuar. Për lëkurë yndyrore dhe të kombinuar, tonerët mund të reduktojnë pamjen e poreve të dukshme dhe të luftojnë mbiprodhimin e yndyrës. Për lëkura normale, të thata ose të ndjeshme, tonerët mund të zvogëlojnë skuqjen dhe irritimin e lëkurës.

Shmangni tonerët e ngarkuar me SD ose alkool të denatyruar, mentol ose përbërës të tjerë që rëndojnë lëkurën. Këta përbërës varfërojnë lëkurën dhe punojnë kundër substancave të dobishme që e mbajnë lëkurën të shëndetshme. Shmangni tonerët me ekstrakte aromatik siç janë ujërat e trëndafilit, agrumet ose vajrat thelbësorë.

 

Mos harroni: Tonerët e pavlerë heqin, tonerët e shkëlqyeshëm i shtojnë lëkurës!

 

 

Referencë: Paula’s Choice

https://www.paulaschoice.com/expert-advice/skincare-advice/paulas-choice-product-tips/why-you-need-a-toner.html

0
Your Cart is empty