Vaj Trëndafili i Egër The Inkey List

1,650L

Rosehip Oil The Inkey List

 

Ky vaj natyral ka veti antioksidante dhe shërben për të shkëlqyer dhe përmirësuar tonin dhe teksturën e lëkurës. Vaji i Trëndafilit të Egër përfshin Omega-6 dhe vitamina të rëndësishme për lëkurën. E rekomanduar për të gjitha llojet e lëkurës. Përmban edhe Acid Linoleik, i cili rregullon prodhimin e yndyrës në lëkura akneike ose të yndyrshme.

Nuk ka gjendje!

Përshkrimi
  • 100% Vaj Trëndafili i Egër
Si ta përdor?
Vaj tejet i pasur për tu përdorur darkave. Masazhoni 2-3 pika në lëkurë pas serumeve të tjera dhe kremit hidratues. Ky vaj mund të përdoret edhe mbi gishta, duar, thonj dhe kutikula, kundër lëkurës së thatë dhe të plasaritur.
Përbërësit
100% Rosa Canina Fruit Oil.
0
Your Cart is empty
Select all Deselect all
0
Bulk add to cart