Lloji i Lëkurës
Shqetësime
Lloji i Lëkurës
Shqetësime

Jo të gjithë hapat janë të domosdoshëm për lëkurën tuaj. Zgjidhni produktet dhe rutinën më të përshtatshme me natyrën e lëkurës suaj.

Larës Fytyre

Toner		

Eksfoljant

Serum

Krem Sysh

Krem Hidratues

Krem Mbrojtës me SPF

Trajtim Nate

Produkt Trupi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

0
Your Cart is empty